chevron_right
Monitorul oficial local

ÎNCEPÂND DE JOI POT FI DEPUSE SOLICITĂRILE PENTRU DEPOZITELE DE BICICLETE DIN CARTIERUL GOGA

20240417 Beharangozo Ro

Începând de joi, de la ora 18:00, locuitorii din aleea Octavian Goga și a blocurilor înconjurătoare pot aplica pentru obținerea spațiilor de depozitare a bicicletelor. Formularul online pentru aplicare va fi disponibil timp de 72 de ore (până duminică, ora 18:00), cele 176 de locuri disponibile fiind închiriate în ordinea înregistrării.

 

LINK SPRE FORMULARUL DE ÎNSCRIERE: https://tinyurl.com/57tdjkbv

Pe aleea Octavian Goga sunt disponibile 11 spații de depozitare acoperite și închise, fiecare având capacitatea de a depozita 16 biciclete. Consiliul municipal a adoptat regulamentul de închiriere în luna martie, iar cei interesați au avut o săptămână pentru a se familiariza cu interfața Google. Informațiile esențiale au fost aduse la cunoștința locuitorilor și prin afișe amplasate la intrările în scări, fiind anunțat inclusiv faptul că înscrierile vor începe pe data de 18 aprilie, la ora 18:00.

La data și ora menționată, un link către formularul Google va apărea pe site-ul Primăriei (www.miercureaciuc.ro), în secțiunea Informații importante. Formularul va fi postat și pe paginile de Facebook ale administrației municipale și ale Primăriei. Solicitanții pot să-și exprime dorința de a depozita bicicletele până duminică, 21 aprilie, ora 18:00, contra unei taxe anuale de închiriere de 50 de lei.

Rugăm locuitorii să completeze numele și adresa lor conform actului de identitate pentru a evita erorile de formă care pot duce la respingerea cererii! Persoanele cu domiciliu temporar (flotant) au, de asemenea, dreptul să aplice. Locurile vor fi atribuite în funcție de adresa de domiciliu, în ordinea în care au fost înregistrate cererile acceptate. Toți aplicanții vor fi informați prin e-mail cu privire la rezultatul evaluării.

După evaluarea cererilor, va urma un termen de cinci zile pentru depunerea eventualelor contestații. După acest termen vor fi ocupate eventualele locuri rămase libere în funcție de cererile primite, se vor încheia contractele de închiriere și vor fi distribuite cheile de acces la depozite.

20240417 Beharangozo Ro