chevron_right
Monitorul oficial local

CLOUD: SPAȚIU ȘI TIMP DEDICAT TINERILOR

Cloud 3

Festivalul Cloud va întâmpina Generația Z într-o locație nouă, cu o ofertă muzicală variată, artiști de renume și teme de actualitate. Evenimentul care a fost lansat anul trecut a avut un real succes datorită publicului țintă. Așa că nu este de mirare faptul că echipa entuziastă de organizatori de la Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc va ținti norii și în acest an!

Locația festivalului din acest an este unul mai special: în locul parcului central au fost alese curțile interioare ale străzii Petőfi. Prin combinarea curților din Zengő Tér, Atrium și a școlii Waldorf, creăm un spațiu natural, ușor accesibil, dar care, în același timp, se încadrează în procesul început de Hackathon-ul de pe strada Petőfi și caută să dea viață și să deschidă noi dimensiuni în viața străzii. Vorbind despre conceptul festivalului în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, viceprimarul Sógor Enikő a amintit despre efortul conducerii municipiului de a căuta modalități de contact și de colaborare cu tinerii orașului având vârste între 13 și 26 de ani. Pentru atingerea acestui scop au lansat o consultare cu organizațiile de tineret din oraș, au creat paginile de Instagram și TikTok a Primăriei și au înființat un Consiliu consultativ pentru tineret. Dar cel mai important punct de legătură cu Generația Z s-a dovedit a fi festivalul Cloud și ClouDays. Aceste evenimente au menirea să ofere divertisment și educație alternativă într-un cadru organizat aproape tot timpul anului.

Viitorul orașului poate fi construită doar cu tineri sănătoși din punct de vedere fizic și psihic. „Cloud acoperă ambele domenii, iar acest lucru este ceea ce îl face cu adevărat unic", a subliniat consilierul local Trandafir-Orbán Tímea.

Evenimentul Cloud se bazează în primul rând pe o serie de prezentări, în blocuri de mai puțin de 15 minute, având teme precum inspirația, social media, cariera, viața conștientă, relațiile personale și tehnologia. Prezentările vor fi completate de concerte al invitaților de renume din România și Ungaria, dar și a trupelor debutante. Vor fi organizate petreceri, workshop-uri, evenimente sportive și de artă.

Intrarea de o zi la festivalul costă 20 de lei până la ora 21:00 și 30 de lei după ora 21:00. Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile la prețul de 50 de lei.  Pentru cele mai noi informații urmăriți paginile de Facebook și Instagram ale Festivalului CLOUD Youth.

Cloud 3