chevron_right
Monitorul oficial local

ASTĂZI SE MAI POT FACE ÎNSCRIERI ONLINE PENTRU SPARTAN RACE!

Origo 2024 09 Cimlap

Este o onoare pentru Miercurea-Ciuc să găzduiască una dintre cele trei curse Spartan din România din acest an.  Înscrierile pentru concursul care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie sunt deschise pentru toată lumea (inclusiv la fața locului), însă termenul limită pentru înregistrarea online a adulților expiră astăzi, la miezul nopții de astăzi. Sportul prezentat acum pentru prima dată în Miercurea-Ciuc promite să fie unul palpitant și pentru spectatori!

 

Ne așteaptă un eveniment sportiv provocator și spectaculos: pe 21 septembrie, orașul nostru va face cunoștință cu Spartan Race. Cursa cu obstacole va include trei probe: Super (10 km cu 25 de obstacole), Sprint (5 km cu 20 de obstacole) și Kids, o provocare de la 1 până la 4 km, cu distanțe variabile în funcție de vârstă. Cea mai dificilă cursă va avea trasee urbane și de câmp, în timp ce cele două curse mai scurte se vor desfășura pe trasee urbane.

Spartan Race promite să fie un eveniment captivant și pentru spectatori: vor fi trasee speciale cu obstacole, printre altele, în Piața Majláth Gusztáv Károly, pe Strada Petőfi Sándor, în Parcul Fodor Sándor (fostul parc al Tineretului) și în Piața Cetății. Cei care nu participă ca alergători, merită să fie prezenți ca spectatori!

În ziua evenimentului, traficul rutier va fi restricționat între orele 8-17 pe Bulevardul Timișoarei între Strada Mihai Eminescu și Strada Kőrösi Csoma Sándor. Traseele curselor evită în mare parte străzile principale, dar se așteaptă restricții de trafic temporare în zona Parcului Fodor Sándor, pe Strada Hunyadi János, Bulevardul Timișoarei și în Piața Cetății, până la trecerea concurenților.

Mulțumim conducătorilor auto pentru înțelegere și răbdare, precum și locuitorilor orașului pentru implicare!

Origo 2024 09 Cimlap