chevron_right
Monitorul oficial local

Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale multifamiliale din Municipiul Miercurea-Ciuc – Lot 3

Fejlec 01

Municipiul Miercurea-Ciuc a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului nr. C5-A3.2-411, intitulat „Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale multifamiliale din Municipiul Miercurea-Ciuc – Lot 3”.

 

Perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni în perioada 21.03.2023 și 30.06.2026, la care se adaugă și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea contractului de finanțare. 

Obiectivul specific al proiectului:

îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor rezidențiale multifamiliale de pe strada Kossuth Lajos nr. 17, 19, 21, 23, strada Márton Áron nr. 1 AB, aleea Nagy István nr. 12 A, strada Revoluției din Decembrie nr. 13 AB prin:

  • reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii,
  • reabilitarea termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum,
  • instalarea/modernizarea sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică,
  • reabilitarea instalațiilor de iluminat în clădiri,
  • implementarea sistemelor de management energetic integrat pentru clădiri și modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor,
  • instalarea sistemelor alternative de producere a energiei electrice/termice pentru consum propriu.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 5 Valul renovării.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 23.566.303,02 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 23.566.303,02 RON.


Anunț de începere - comunicat de presă