chevron_right
Monitorul oficial local

Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale multifamiliale din Municipiul Miercurea-Ciuc – Lot 2

Fejlec 01

Municipiul Miercurea-Ciuc a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului nr. C5-A3.1-2215, intitulat Renovarea energetică pentru clădiri rezidențiale multifamiliale din Municipiul Miercurea-Ciuc – Lot 2”.

Perioada de implementare a proiectului este de 39 de luni în perioada 21.03.2023 și 21.06.2026, la care se adaugă și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea contractului de finanțare.

Obiectivul specific al proiectului:

îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor rezidențiale multifamiliale de pe aleea Avântului 2 AB și 4 ABCD, aleea Narciselor nr. 1 și strada Revoluției din Decembrie nr. 34 A prin:

  • reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii,
  • reabilitarea termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum,
  • instalarea/modernizarea sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică,
  • reabilitarea instalațiilor de iluminat în clădiri,
  • implementarea sistemelor de management energetic integrat pentru clădiri și modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor,
  • instalarea sistemelor alternative de producere a energiei electrice/termice pentru consum propriu.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 5 Valul renovării. 

Valoare totală a contractului de finanțare este de 17.063.958,38 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 17.063.958,38 RON.


Anunț de începere - comunicat de presă