chevron_right
Monitorul oficial local

STUDIO 9 - vernisaj

expoziție
calendar
Galeria de Artă a Consiliului Județean
Esemenyek 2024 Studio9

Din nou, Studio 9 - un grup de 9 artiști din Miercurea Ciuc prezintă o nouă expoziție la Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita. Deși membrii grupului variază în componență de la an la an, aceștia nu au nevoie de nicio prezentare pentru publicul local, deoarece de mai bine de un deceniu și jumătate, în fiecare an, Miercurea Ciuc este punctul de plecare pentru expozițiile lor itinerante. Studio 9 nu este un atelier, deși numele sugerează acest lucru, ci o comunitate puternică de artiști care au trecut prin vremuri schimbătoare, prin suișuri și coborâșuri și care se înțeleg între ei. Cu o prezență din ce în ce mai stabilă și cu expoziții care călătoresc de obicei în diferite orașe și țări, au reușit să creeze imaginea unei comunități de artiști care devine din ce în ce mai caracteristică, oferind o perspectivă asupra unui segment decisiv al artei locale și al dezvoltării acesteia.

Expozanți: Bara Barnabás, Gergely Miklós Csaba, Gergely Zoltán, Kristó Róbert, Ráduly Mária Piroska, Szabó Árpád, Turcza László, Váncsa Mónika, Xantus Géza.

Cuvânt de vernisare: Túros Eszter, istoric de artă

Expoziția poate fi vizitată până la 9 mai 2024.

Organizatori: Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita.

În cadrul evenimentelor culturale organizate de CCJHr se prelucrează date cu caracter personal prin înregistrarea, stocarea și comunicarea de fotografii, înregistrări video și audio.

Mai multe detalii
Esemenyek 2024 Studio9