chevron_right
Monitorul oficial local

LINIȘTE ÎN CULISE!

teatru spectacol premieră Abonamentul Bánk Bán
calendar
Teatrul Municipal "Csíki Játékszín"
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Veszettfejsze

Abonamentul Bánk Bán 

Teatru în teatru! Poate cea mai insidioasă comedie scrisă vreodată, aceasta se petrece în culisele unei farse sexuale oribile, numită "Găluște suptă". Secretul popularității sale constă nu numai în decorul excelent - care descrie viața unei trupe atât în spatele scenei, cât și în fața scenei, uneori în culori vii, alteori și mai vii -, ci mai ales în capacitatea autorului de a înfățișa această lume normală și anormală cu cea mai mare afecțiune și cel mai subtil umor.

Această operă ingenioasă a debutat la West End în 1982 și a continuat să facă un turneu mondial, fiind foarte bine primită. Acum, trupa din Miercurea-Ciuc și Mohácsi János aduc o subtilă melancolie existențială acestei povești despre o gașcă de actori și o echipă certăreață și un regizor megaloman care rămân împreună și pleacă în turneu cu spectacolul pe care îl urăsc pentru că afurisitul show must go on.

☎️ Rezervări la numărul de telefon 0748-168-506 în timpul orelor de deschidere a caselor de bilete: de luni până cineri între orelel 13:00 și 15:00, respectiv cu o oră înainte de spectacole.


Mai multe detalii
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Veszettfejsze