chevron_right
Monitorul oficial local

INEFFABLE feat. A. G. WEINBERGER

concert
calendar
Casa de Cultură a Sindicatelor
Esemenyek 2023 Szakszervezetek Ineffable Weinberger

Trupa INEFFABLE va susține un concert inedit pe 19 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc. După Lőrinc Barabás, trompetistul și compozitorul de jazz multipremiat, și Bill Laurance, pianistul și compozitorul cu mai multe premii GRAMMY, următorul invitat vedetă a concertului este A. G. Weinberger.

Solist, vocalist, producător și ambasador internațional al blues-ului, A.G. Weinberger este una dintre, dacă nu cea mai definitorie personalitate a comunității blues din România. Turneele sale naționale atrag în mod regulat case pline și a primit, de asemenea feedback remarcabil cu privire la spectacolele sale la festival din Statele Unite, Germania și Israel. Pe lângă eforturile sale monumentale de a răspândi genul în Europa de Est, el se datorează și fizicului său grandios și prezenței scenice. De-a lungul carierei sale, a apărut pe scenă alături de Al Di Meola, John Mayall, Chick Corea și James „Blood” Ulmer. Fiind singurul interpret non-american la Convenția Bluestock National Blues din 1998 din Memphis, el a apărut alături de nume precum Leon Russell, Son Seals, Little Milton și Hubert Sumlin. Este realizatorul și gazda mai multor emisiuni radio și TV de mare succes la Serviciul Public de Radiodifuziune.

Pe lângă promovarea blues-ului și jazz-ului în România, A.G. Weinberger a înregistrat și 21 de piese de teatru în calitate de compozitor, pe care le-a creat pentru companii românești de renume mondial, printre care Teatrul Bulandra și Teatrul Național Român.

„Sunt un chitarist care m-am născut evreu, am crescut în Ungaria, am trăit în România și lucrează, iubește și speră în engleză. Sunt purtătorul moștenirii multor culturi, care îmi afectează și muzica.” A.G. Weinberger (sursa: Krónika)

Sponsori, parteneri media: Alutus, Rubiq Social Club, Primăria Miercurea-Ciuc, FunFm, RockFm, MagicFm

????  Biletele pot fi procurate în prealabil de la casa de bilete a Cinematografului „Csíki Mozi" (Piața Majláth Gusztáv Károly nr. 2, Miercurea-Ciuc). Orarul caseriei: luni, marți și miercuri 10.00−13.00  |  joi 16.00−19.00  | vineri  16.00−20.00  | sâmbătă 10.00−11.00, 16.00−20.00  |  duminică 16.00-20.00

???? Bilete online: www.bilete.ro/csikszereda/csiki-mozi/


Mai multe detalii
Esemenyek 2023 Szakszervezetek Ineffable Weinberger