chevron_right
Monitorul oficial local

3. Run for it! Ciuc

calendar
Szabadság tér
Esemenyek 2024 Fussneki

»Gesturi mici, dar impact mare!«
Acesta este motto-ul ediției din acest an a Run for IT! Ciuc, ediția a 3-a.

Dar ce este Run for IT! Ciuc?

Run for IT! Ciuc este un program de strângere de fonduri, care sprijină inițiativele comunitare ale ONG-urilor și ajută la strângerea fondurilor necesare pentru implementarea acestora. Proiectele comunitare implicate în program au ca scop dezvoltarea regiunii Ciucului.

Evenimentul principal al evenimentului va fi un eveniment comun de mers pe jos/cursă/bicicletă planificată pentru 25 mai 2024, care are ca locație principală în Miercurea Ciuc. Ambasadorii vor porni din Piața Libertății din Miercurea Ciuc și se vor întoarce în același loc. Există, de asemenea, posibilitatea de a merge pe jos/ alerga/ merge cu bicicleta dintr-un loc separat. Evenimentul se va încheia cu o festivitate comună.

Etapele programului

  • ONG-urile aplică prin intermediul platformei csik.fussneki.ro cu un proiect comunitar care poate fi implementat în 3-12 luni, adică până la 31 decembrie 2024, apoi recrutează ambasadori (mergători, alergători și bicicliști) care simpatizează cu activitățile organizației și care se vor implica în cea de-a doua ediție a evenimentului Run for IT! Ciuc.
  • Donatorii sprijină implementarea proiectelor ONG-ului prin intermediul ambasadorilor (pot dona, de asemenea, o sumă pe kilometru sau o sumă fixă).
    Donațiile sunt vizibile pe csik.fussneki.ro.
  • Ambasadorii care participă la alergarea comună vor merge pe jos/ alerga/ alerga kilometrii pe 25 mai 2024. Cei care nu pot participa în acel moment o pot face în orice moment între 24-26 mai 2024.
  • Donațiile vor fi primite de către organizatorul programului, Asociația The House. După semnarea contractului, organizațiile și grupurile de inițiativă vor primi 90% din suma strânsă în cadrul evementului. Restul de 10% va fi folosit de către organizator pentru a acoperi costurile programului.
    Ulterior, acestea nu au altă opțiune decât să își pună în aplicare proiectele și să dea socoteală pentru subvenție.

Așteptăm cu nerăbdare participarea voastră în calitate de ONG, ambassador sau donator! Haideți să lucrăm împreună și în acest an pentru dezvoltarea comunității noastre și a regiunii Ciucului.

Run for IT! Ciuc este organizată și desfășurată de Asociația The House din Miercurea Ciuc.

Mai multe detalii
Esemenyek 2024 Fussneki