chevron_right
Monitorul oficial local

Alte anunțuri

REZULTATELE EVALUĂRII CERERILOR - Activități comerciale cu ocazia Zilei Copilului

LISTA solicitanţilor aprobaţi ca participanţi la evenimentul Ziua Copilului organizată de Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc în data de 1 iunie 2023 .

BULETIN DE AVRTIZARE – Boli și dăunători la cereale și pomi fructiferi

Buletin de avertizare privind boli și dăunători la cereale și pomi fructiferi

ANUNȚ – Activități comerciale cu ocazia Zilei Copilului

​Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc organizează în data de 1 iunie 2023 Ziua Copiilor. Pe lângă o zi întreagă de activități pentru copii și familii (concerte, activități de artă, meșteșuguri, educație și sport), evenimentul va include și activități gastr

ANUNȚ – Comercializare în timpul Pelerinajului de Rusalii

​Dorim să informăm unitățile comerciale care doresc să vândă mărfuri în timpul Pelerinajului de Rusalii, să depună documentele necesare pentru obținerea autorizației de comercializare la Compartimentul Comercial al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc (Piața Cetății nr. 1, biroul 103)!

Buletine de avertizare

Buletine de avertizare

CONSULTARE PUBLICĂ - Înregistrare sistematică gratuită în sectorul agricol nr. 46

​În cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, în baza Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, pe teritoriul municipiului Miercurea-Ciuc au loc lucrările de înregistrare sistematică gratuită în următoarele zone: tarla 95, 96, 97, 99, 100, 101, 102, 103, 104.

Buletin de avertizare făinarea la coacăz și agriș

Buletin de avertizare făinarea la coacăz și agriș

Buletine de avertizare privind boli și dăunători la cereale și pomi fructiferi

Buletine de avertizare privind boli și dăunători la cereale și pomi fructiferi

Buletine de avertizare pentru diferite boli la pomii fructiferi

Buletine de avertizare – Oficiul Fitosanitar Harghita

Concurs de soluții „INTRĂRI ÎN ORAȘ”

Scopul concursului este selectarea și premierea unor proiecte care prin marcarea intrărilor în municipiul Miercurea Ciuc contribuie la crearea unei imagini coerente despre oraș.

PROCES-VERBAL DE AFIȘARE

Aprobarea Listei solicitanților care au sau nu au acces la locuinţe construite prin Agenția Națională pentru Locuințe și a listei privind stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor

ANUNȚ - Privind autorizarea activităților comerciale în timpul evenimentului Cloud Youth Festival

Dorim să informăm unitățile comerciale care doresc să vândă mărfuri în timpul Cloud Youth Festival, să depună cererea pentru autorizația necesară la Departamentul Comercial al Primăriei Municipale din Miercurea Ciuc (Piața Cetății nr. 1, biroul 103) până cel târziu pe 21 aprilie la ora 12.00!

Comunicat – despăgubirea pagubelor produse de speciile de faună de interes cinegetic

Primarul municipiului Miercurea-Ciuc domnul Korodi Attila, conducătorul Comisiei locale de constatarea pagubelor, în baza prerogativelor prevăzute de alin. (4) al Art. 3 din Hotărârea nr. 3 din 4 ianuarie 2023 face public următorul comunicat.

ANUNȚ DE LICITAȚIE

​Primăria Miercurea-Ciuc organizează licitaţie publică pentru închirierea locurilor de vânzare (standurilor) de pe platoul pieţei agroalimentare la data de 10 mai 2023, ora 12.00 pentru comercianţi autorizaţi.

NOTIFICARE – ÎNSCRIERE PE LISTA DE PRIORITATE A LOCUINŢELOR ANL

Prin prezenta vă rugăm, ca în perioada de 13 - 24 martie 2023, să depuneţi personal dosarul împreună cu documentele justificative în vederea înscrierii pe lista de prioritate a locuinţelor destinate închirierii pentru tineri, construite de A.N.L. Dosarul de înscriere se va depune la sediul Primăriei

Anunț – Prelungire

Având în vedere Ordinul ministrului educației nr. 3663/12.02.202, prelungim anunțul de selecție parteneri pentru propunerea de proiect „Învățământul dual regional în Miercurea-Ciuc pentru creșterea competitivității, inovării și consolidarea economiei regionale printr-un consorțiu regional integrat”.

ANUNȚ - Registru agricol

Compartimentul Agricultură, Silvicultură înştiinţează pe posesorii terenurilor agricole şi deţinătorii de animale, că înainte de începerea campaniei APIA este obligatoriu să declare terenurile situate în localitateta Miercurea-Ciuc cel tărziu până la data de 1 martie 2023.

ANUNŢ CĂTRE PROPRIETARII IMOBILELOR – Reabilitare strada Câmpul Mare

​Conform Legii nr. 255/2010, Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc a aprobat emiterea deciziei de expropriere a tuturor imobilelor care constituie coridorul de expropriere a lucrării de utilitate publică „Reabilitare strada Câmpul Mare” prin Hotărârea nr. 5/2023 al Consiliului Local al Muni

CSÍKI TRANS SRL. - informații de interes public

CV director Act constitutiv Contract de mandat Declarație de intenție Plan de management Raportul auditorului independent (04.04.2022) Buget 2020 / 2021 / 2022

CSÍKI SPORT ÉS REKREATÍV SRL. - informații de interes public

CV director Contract de mandatDeclarație de avereDeclarație de interese

AJUTOR DE EXPLOATARE PENTRU INFRASTRUCTURĂ SPORTIVĂ – 2023

Procedura privind acordarea unui ajutor de exploatare pentru infrastructura sportivă administrată de societatea Csíki Sport és Rekreatív S.R.L. pe anul 2023   Numele beneficiarului:...

Anunț APM

Drum de ocolire strada Szék – Hotel Park

ANUNȚ APM

Reabilitarea străzilor Kossuth Lajos, Harghita, Timișoarei, Lunca Mare

Licitație publică - piața agroalimentară

Primăria Miercurea-Ciuc organizează licitaţie publică pentru închirierea locurilor de vânzare (standurilor) de pe platoul pieţei agroalimentare la data de 19 ianuarie 2023, ora 12.00 pentru producătorii agricoli.

ANUNȚ

Selecție Parteneri pentru propunerea de proiect „Învățământul dual regional în Miercurea-Ciuc pentru creșterea competitivității, inovării și consolidarea economiei regionale printr-un consorțiu regional integrat” în baza Ordinului Ministrului Educației nr. 6216/2022.

Serviciul impozite și taxe

Somaţii emise persoanelor juridice – 2022 / sem. II. Proces verbal (15. 12. 2022)

GALA SPORTIVUL ANULUI

Regulament

ANUNȚ – TÂRG DE CRĂCIUN

Târgul de Crăciun este deschis firmelor, comercianților și magazinelor din Miercurea-Ciuc care oferă produse gastronomice din următoarele categorii:

CLIMCONTROL

Elaborarea planului de atenuare şi prevenire a schimbărilor climatice în municipiul Miercurea‐Ciuc (CLIMCONTROL)

Știri și informații ADR Centru

​ANUL 2022, LUNA ALERGĂRII! CROSUL EUROPEI – SĂNĂTATE ȘI RELAXARE ÎN ȘCOALĂ ȘI NATURĂ PESTE 400 DE TINERI DIN REGIUNEA CENTRU ACCEPTĂ PROVOCAREA PRIETENIEI EUROPENE! INIȚIATIVELE „CUNOAȘTEREA UE” – PENTRU ȘCOLI PROGRAMUL REGIONAL CENTRU 2021-2027 ESTE APROBAT DE COMISIA EUROPEANĂ

Serviciul impozite și taxe

Lista clădirilor persoane juridice nerezidențiale cu raport de evaluare expirat sau care va expira la sfârșitul anului. Proces verbal

Anunț APM

Plan Urbanistic Zonal UTR Lunca Mare

Serviciul impozite și taxe

Lista debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul municipiului Miercurea-Ciuc peste plafonul datoriei de 30.000 lei la sfârșitul semestrului II / 2022.

ACHIZIȚIONARE TEREN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIREA UNUI CĂMIN DE BĂTRÂNI

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc anunţă pe cei interesaţi cu privire la intenţia sa de a achiziţiona imobil-teren intravilan, pentru construirea unui cămin de bătrâni.

Anunț public – Canalizare în Ciba

​MUNICIPIUL MIERCUREA-CIUC anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, din data de 30.08.2022, pentru proiectul „Extinderea sistemului de canalizare în zona Ciba”

Știri și informații ADR Centru

​Activități destinate anului european al tineretului în Regiunea Centru / Sprijin pentru implementarea Mărcii Patrimoniului European / CONFERINȚA EUROPEANĂ A CLUSTERELOR / Creșteți-vă afacerea de deep tech / Forumul European de Reziliență Urbană

Anunţ de licitaţie publică pentru închiriere de bunuri

Csíkszereda Megyei Jogú Város kereskedelmi felület bérbeadási szándékáról értesíti az érintetteket

APEL PUBLIC

Stimați locuitori!

ANUNȚ APM

Extinderea sistemului de canalizare menajeră în zona Csiba din Miercurea-Ciuc, județul Harghita

ANUNȚ APM

Reabilitare strada Zorilor și Salcâm, reabilitare strada Fabricii

Anunț pentru comercializarea alimentelor şi construirea parcuri de distracţie

Prin prezenta invităm pe toţi cei care operează parcuri de distracţie sau se ocupă cu comercializarea alimentelor şi consideră că pot contribui la oferta Zilelor Municipiului...

Serviciul impozite și taxe

Somaţii emise persoanelor juridice – 2022 / sem. I. Proces verbal (21. 06. 2022)

ANUNȚ – Activități comerciale cu ocazia Festivalului NyárON Szereda 2023

​Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc informează comercianții care doresc să desfășoare activitate comercială în perioada 15-18 iunie 2023 la Festivalul NyárON Szereda 2023, că pot depune cererile pentru închiriere a unei suprafețe de teren și obținerea autorizației de funcționare.