chevron_right
Monitorul oficial local

Ghid de investiții

Municipiul Miercurea-Ciuc consideră un obiectiv strategic prioritar dezvoltarea mediului antreprenorial și dobândirea statutului de oraș favorabil investițiilor, astfel, dorește să utilizeze toate oportunitățile existente în vederea sprijinirii afacerilor locale, precum și pentru realizarea noilor investiții. Dorim să sprijinim stabilirea în oraș a întreprinderilor care pot contribui prin activitatea lor creatoare de valori la extinderea realizând astfel o economie locală durabilă, cu potențial de dezvoltare.

Autoritatea publică locală este deschisă spre susținerea întreprinderilor locale, precum și a investițiilor noi, în cadrul resurselor disponibile și al prevederilor legale în vigoare. Conform acestui scop dorim să înființăm un parc industrial, precum și programe incubatoare de afaceri și infrastructura aferentă. 

Creșterea competivității și a atractivității orașului reprezintă avantaje pentru fiecare actor al pieței economice, din acest motiv Municipiul Miercurea-Ciuc este deschis pentru colaborarea cu actorii actuali și de viitor ale sferei de afaceri, și dorește să sprijine dezvoltarea întreprinderilor locale și realizarea investițiilor noi nu numai prin sprijinirea investițiilor individuale, dar și prin activitatea dezvoltării economice al orașului. Dorim să susținem atragerea pe teritoriul municipiului a întreprinderilor noi care sunt creatori de valori și inovatori în domeniu. 


Această activitate este susținută și prin ghidul pentru investitori pe care în curând o puteți accesa aici.