chevron_right
Monitorul oficial local
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Informatii importante

PRIMA EDIȚIE A TRANSYLVANIAN DESIGN WEEK SE ORGANIZEAZĂ ÎN 2023 LA MIERCUREA-CIUC

​Transylvanian Design Week – primul eveniment de acest gen dedicat întregii comunități de designeri din Transilvania – va avea loc între 18 februarie şi 20 martie 2023 la Miercurea-Ciuc. Evenimentul este organizat de Muzeul Secuiesc al Ciucului și Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc, sprijinit de OTP Bank România.
Mai multe detalii

NE PREGĂTIM PENTRU ADVENT

În perioada de advent vom avea străzi îmbrăcate în decorațiuni festive, doi pomi de Crăciun, o coroană de Advent și ofertă bogată de programe în fiecare weekend. Astfel îl vom aștepta pe Moș Nicolae, vom organiza aprinderea festivă a lumânărilor de Advent, vom organiza târg de Crăciun. De asemenea grupuri de colindători vor asigura atmosfera de sărbători în cartierele orașului, copii își vor putea etala talente de desen prin videomapping, și vom decora din nou ferestrele din oraș.
Mai multe detalii

MIERCUREA-CIUC, UNA DINTRE CEI MAI ÎNFLORITE ORAŞE DIN BAZINUL CARPATIC

Direcția floricolă al orașului nostru a primit un premiu extrem de prestigios în cadrul unui concurs la care au luat parte orașe din întregul Bazin Carpatic: locul I în categoria...
Mai multe detalii

Sănătatea mintală – mai presus de toate

Copii sănătoși, echilibrați mental și fericiți pot fi crescuți numai de profesori sănătoși, echilibrați mental și fericiți. Acesta este punctul de plecare al programului de prevenire al sănătății mintale organizat în trei etape, inițiat de către Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc. Obiectivul programului este transformarea culturii sănătății mintale din școli, adică mutarea accentului în instituțiile de învățământ de la orientarea excesivă spre performanță la bunăstarea fizică și psihică.
Mai multe detalii

A FOST UN PROCES LUNG ȘI DIFICIL PENTRU A PRELUA O ZONĂ ABANDONATĂ

Au fost înlăturate toate obstacolele juridice din calea solicitării unui act de identitate care să ateste reședința permanentă în Szécseny. Dacă rezidenții din zonă vor îndeplini condițiile, de mâine vor putea solicita cartea de identitate.
Mai multe detalii
Ulepito Ro

Registru SIA pentru colectarea și epurarea apelor uzate

Detalii arrow_forward_ios

Știri

Vezi toate
west east

Anunțuri

arrow_back arrow_forward

Calendar evenimente

Vezi toate
arrow_back arrow_forward