chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

3. Fuss Neki! Csík

közösség sport
calendar
Szabadság tér
Esemenyek 2024 Fussneki

Találkozzunk május 25-én a Szabadság téren! A The House Egyesület harmadik alkalommal szervezi meg Csíkszeredában a Fuss NEKI! Csík című adománygyűjtő akcióját, amely a civil szervezetek közösségi kezdeményezéseit karolja fel, és ezek megvalósulásához segít előteremteni a szükséges pénzalapot. A Fuss NEKI! egy sporteseményre épülő program, ún. nagykövetek gyalogolnak/futnak/bicikliznek jó ügyekért, így szerezve támogatást a helyi civil szervezeteknek.

Az esemény fő programpontjának, a közösségi futásnak 2024. május 25-én a Szabadság tér ad otthont, ide várjuk majd azt a harminc szervezetet, illetve nagyköveteiket, akik a programban szerzett közösségi támogatás révén valósítanák meg céljaikat.

A program harmadik – ugyanakkor talán legfontosabb – szereplője te vagy, kedves olvasó!

Igen, te! Mert a te támogatásod nélkül a harminc nagyszerű kezdeményezés csak álom marad. Éppen ezért arra kérünk, látogass el még ma a csik.fussneki.ro oldalra, és nézd meg, melyik csíki régióban tevékenykedő civil szervezetet támogatnád a legszívesebben.

Talán már elcsépelten hangzik, de bármilyen kis összeg nagy lépés a civil szervezetek számára. Mi hiszünk abban, hogy veled együtt nagyon sokat tehetünk a közösségünkért! A Fuss NEKI! Csík honlapján bővebben is tájékozódhatsz a civil szervezetek projektjeiről, de megismerheted az azokat képviselő nagyköveteket is. A csik.fussneki.ro oldalon ugyanakkor lehetőséged van támogatni is ezeket a szervezeteket.

Amennyiben pedig személyesen szeretnéd megismerni a projekteket, akkor várunk téged május 25-én a Szabadság térre. A programot igyekszünk különböző kísérő rendezvényekkel (vásárral és gyerekprogramokkal) is színesebbé tenni, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt élmény legyen ez a nap!

Bővebben
Esemenyek 2024 Fussneki