chevron_right
Helyi hivatalos közlöny
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Hasznos információk

A LEGJOBB SPORTTELJESÍTMÉNYEK ELISMÉRESE

Második alkalommal szervezi meg Csíkszereda Városháza Az év sportolója gálát, amelynek keretében elismerésünket fejezzük ki a 2022. január 1.–december 1. közötti időszakban a legjobb teljesítményt nyújtó csíkszeredai sportolóknak. Míg első alkalommal ajándékcsomagokat és emlékplaketteket vehettek át a díjazottak, idén pénzdíj is jár.
Bővebben

A TRANSYLVANIAN DESIGN WEEK ELSŐ KIADÁSÁT SZERVEZIK MEG CSÍKSZEREDÁBAN

​Első alkalommal szervezik meg Csíkszeredában a Transylvanian Design Weeket, az első, célzottan erdélyi iparművészeket megszólító eseményt. A TDW a Csíki Székely Múzeum és Csíkszereda Városháza szervezésében zajlik, az OTP Bank Románia támogatásával, 2023. február 18. – március 10. között.
Bővebben

ADVENTRE KÉSZÜL CSÍKSZEREDA

Ünnepi díszbe öltöztetett utcák, két karácsonyfa és egy adventi koszorú, minden hétvégén színes programok: Mikulásváró ünnepség, közösségi adventi gyertyagyújtások, hangulatos karácsonyi vásár, lakónegyedi kántálások, fényfestés formájában megelevenedő gyermekrajzok, kivilágított adventi ablakok. Címszavakban így foglalható össze a karácsonyt megelőző időszak Csíkszeredában.
Bővebben

CSÍKSZEREDA A KÁRPÁT-MEDENCE EGYIK LEGVIRÁGOSABB VÁROSA

Rangos magyarországi elismerésben részesült városunk: Csíkszereda elnyerte a Virágos Magyarország idei kiírása 40 ezer fős települések kategoriájának első díját! Az elismerést ma...
Bővebben

FÓKUSZBAN A LELKI EGÉSZSÉG

Egészséges, lelkileg kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket csak egészséges és lelkileg kiegyensúlyozott, boldog pedagógusok nevelhetnek. Számtalan helyi és nemzetközi kutatás, felmérés igazolja a lelki egészség támogatását célzó programok szükségességét elsősorban a gyermekek, fiatalok esetében.
Bővebben
Ulepito Hu

Szennyvízgyűjtő- és tisztító rendszerek nyilvántartása

Részletek arrow_forward_ios

Hírek

Összes megtekintése
west east

Hirdetések

arrow_back arrow_forward

Események

Összes megtekintése
arrow_back arrow_forward