chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

Ásókapa

színház előadás kamaraterem
calendar
Csíki Játékszín
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Asokapa

Deák Katalin - Biró Réka - Bartalis Gabriella:

ÁSÓKAPA

Majd meglátjátok – a fiatalok legtöbbször ezt a választ kapják, ha megkérdőjelezik az őket megelőző generáció értékrendszerét, gondolkodását, mindennapjait. Mintha a több tapasztalattal rendelkezők ezzel azt mondanák: meglátjátok, hogy titeket is felcsavar majd a rutin, előbb-utóbb ti is feladjátok az álmaitokat. A fiataloknak meg nem marad más, mint annak a reménye, hogy kell múljon rajtunk is valami.

Az Ásókapa azt igyekszik vizsgálni, hogy térségünkben mit jelent a házasság, milyen szabályok működtetik, hogyan oszlanak meg a feladatok, ki hozza a döntéseket, milyen elvárásaink vannak a párunkkal szemben, és milyen elvárásokat támaszt a társadalom velünk szemben? Hogyan lehet – egyáltalán lehetséges-e – harmonikus otthont teremteni, elfogadni önmagunkat és a másikat. Az Ásókapa próbafolyamatát egy kutatási fázis előzte meg, melyben 21 interjú, összesen 320 oldalnyi szöveg készült különböző korosztályú, illetve családi állapotban élő személyekkel.

☎️  Helyfoglalás a 0748-168-506-os telefonszámon 9 és 13 óra között.

????  Az előzetesen lefoglalt jegyek kiválthatók a színház a jegypénztárában hétfőtől péntekig 13 és 15 óra között, illetve az előadások előtt egy órával.


Bővebben
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Asokapa