chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

FELHÍVÁS – ADVENTI VÁSÁR

Csíkszereda Városháza a Believents rendezvényszervező céggel együttműködésben adventi programsorozatot szervez az ünnepi időszakban a Majláth Gusztáv Károly téren és a központi parkban.

A közösségi programok és a kézműves vásár mellett az ünnepre való hangolódás szerves részét képezi a gasztronómiai kínálat.

Az adventi vásárra olyan csíkszeredai vállalkozások, viszonteladók, illetve boltok jelentkezését várjuk, amelyek kínálatában az alábbi kategóriákba tartozó gasztronómiai termékek szerepelnek:

▫ Meleg italok: kávé, tea, forralt bor, pálinka, puncs stb.

▫ Szendvics és egyéb ilyen jellegű harapnivaló

▫ Gesztenye

▫ Csokoládé, mézeskalács, kürtőskalács

▫ Péktermékek

Nyitvatartás: 2022. december 3. és 31. között, hétköznapokon naponta 15 és 20 óra, szombaton és vasárnap 11 és 20 óra között (ünnepnapokon is).

 

A jelentkezés, illetve a részvétel feltételei:

  • az árusítási időszak megjelölése: az adventi hétvégeken vagy a teljes decemberi időszakban való nyitvatartás;
  • a jogi személyiség, valamint az, hogy a kereskedő az élelmiszerek és italok ambuláns árulásához szükséges minden engedéllyel és eszközzel (pl. kasszagép) rendelkezzen;
  • az áruba bocsájtott termék(ek) és az árusításra kialakított stand ízlésesen, igényesen és az ünnephez illően legyen kialakítva, kiemelten a saját áruskocsik és furgonok esetében;
  • kitöltött jelentkezési űrlap (letölthető ITT).

Csak korlátozott számú jelentkezést fogadunk, a rendelkezésre álló helyek és az áramforrás függvényében!

 

A kitöltött jelentkezési űrlap benyújtható 2022. november 28, hétfő 10 óráig Csíkszereda Városháza iktatójába (42-es számú iroda) vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címre.

Bővebb információk a Kereskedelmi osztályon (103-as számú iroda) igényelhetők.