CUPA PRIMĂVERII – CONCURS DE ÎNOT PENTRU COPII


Municipiul Miercurea Ciuc în colaborare cu Clubul A.S. 4Seasons Miercurea Ciuc organizează în data de 9 aprilie 2017, duminică de la ora 10.00 concursul de înot „Cupa Primăverii” la bazinul de înot „Csíki Csobbanó” din Miercurea Ciuc.

[mai departe]

CONCURS DE SCHII ALPIN – CUPA cSÍk


Municipiul Miercurea Ciuc organizează pentru prima dată şi cu intenţia de a forma o tradiţie în acest sens, concursul de schii alpin Cupa cSÍk pentru amatori.

[mai departe]

MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI DE 15 MARTIE


Ziua naţională a maghiarilor de pretutindeni va fi comemorată în Municipiul Miercurea Ciuc după următorul program:

[mai departe]

15 MARTIE – ZI LIBERĂ


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor că ziua de 15 martie este zi liberă, Primăria nu va avea program de lucru cu publicul.

[mai departe]

DECLARAŢIE


Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc a luat act cu indignare de afirmaţiile recente ale preşedintelui României, domnul Klaus Johannis potrivit căreia însuşi faptul că dânsul – ca etnic german – a devenit preşedintele României, demonstrează că problemele legate de drepturile minorităţilor ar fi rezolvate.

[mai departe]

REPARTIZAREA LOCUINŢELOR ANL


Municipiul Miercurea Ciuc anunţă cei interesaţi că în perioada 20 februarie – 10 martie 2017 se depun dosarele împreună cu documentele justificative în vederea înscrierii pe lista de prioritate a locuinţelor destinate închirierii pentru tineri, construite de A.N.L.

Dosarul de înscriere se va depune la Biroul de evidenţă a patrimoniului, camera nr.103 de luni până vineri între orele 9.00 şi 13.00.

[mai departe]

ÎNTÂLNIRE TEMATICĂ PRIVIND CONCURSURILE DE PROIECTE


Organizaţiile, asociaţiile şi fundaţiile non-guvernamentale, respectiv structurile sportive de drept privat fără scop lucrativ din Miercurea Ciuc şi în anul 2017 pot solicita finanţare pentru programele culturale, de tineret, organizarea zilelor instituţiilor de învăţământ, respectiv evenimente şi întreceri sportive numai în sistem de concurs de proiecte.

[mai departe]

ÎNCASAREA IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE DATORATE PE ANUL FISCAL 2017


În privinţa impozitelor şi taxelor locale, Municipiul Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa contribuabililor, că Încasarea Obligaţiilor De Plată Reprezentând Impozite Şi Taxe Locale Datorate Pe Anul Fiscal 2017, se va efectua începând cu data de 9 ianuarie 2017.

[mai departe]

PROGRAMUL CASIERIEI


Serviciul Impozite, taxe şi alte venituri din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa contribuabililor, că în data de 30 decembrie 2016 casieria instituţiei va fi deschisă până la ora 9.00.

 

[mai departe]

STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ – PE ORDINEA DE ZI


În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local din luna ianuarie 2017 va fi propusă spre dezbatere şi aprobare Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană şi Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Miercurea Ciuc.

[mai departe]

INFORMAŢII UTILE PRIVIND UNELE OBLIGAŢII FISCALE


Serviciul Impozite, taxe şi alte venituri din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc doreşte să atragă atenţia locuitorilor asupra unor obligaţii fiscale, respectiv termene de executare ale obligaţiilor de declarare aferente anului 2017.

[mai departe]

LISTA BENEFICIARILOR AJUTORULUI DE ÎNCĂLZIRE - 2016-2017


 

[mai departe]

CONCURS DE ÎNOT CU OCAZIA CRĂCINULUI


Sâmbătă, 17 decembrie încă de la primele ore ale dimineţii, piscina de înot Csíki Csobbanó s-a umplut iar de copii şi suporterii lor cu ocazia concursului de înot de Crăciun, la care s-au înscris 125 de participanţi.

[mai departe]

INFORMAŢII IMPORTANTE PRIVIND ALEGERILE PARLAMENTARE 2016


Programul Serviciului public comunitar local de evidenţă  a persoanelor în perioada alegerilor parlamentare

 

Având în vedere alegerile parlamentare, organizate în data de 11 decembrie 2016, Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor că, pe data de 10 decembrie, sâmbătă între orele 8.00–16.00 şi 11 decembrie, duminică între orele 7.00–21.00 va sta la dispoziţia cetăţenilor, care doresc să-şi schimbe actele de identitate expirate.

[mai departe]

ZI LIBERE


Conform Hotărârii Guvernului nr. 871 / 2016 ziua de vineri, 2 decembrie 2016 va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală, de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Naţională a României).

În zilele sus menţionate Primăria Municipiului Miercurea Ciuc nu va avea program cu publicul.

[mai departe]

SCHIMBAREA CĂRŢILOR DE IDENTITATE EXPIRATE


În vederea derulării optime a alegerilor parlamentare din decembrie a.c., Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Miercurea Ciuc atrage atenţia cetăţenilor care au dreptul la vot, să verifice valabilitatea actelor de care dispun.

[mai departe]

LISTA DE REPARTIZARE PENTRU ACORDAREA LOCUINŢEI ANL


Comisia socială de analiză după soluţionarea contestaţiilor a întocmit lista de repartizare pentru acordarea locuinţei ANL.

[mai departe]

LISTA DE PRIORITATE PENTRU ACORDAREA LOCUINŢEI ANL


După data limită de depunere a dosarelor de către solicitanţii de locuinţe, comisia socială de analiză a procedat la studierea dosarelor pe baza Criteriilor - cadru pentru stabilirea  ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, aprobat prin Hotărârea nr. 165 / 2016.

[mai departe]

PARTENERIAT ÎNTRE PRIMĂRIA MIERCUREA CIUC ŞI FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE NATAŢIE


Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a avut vineri, 23 septembrie, o întâlnire cu conducerea Primăriei Miercurea Ciuc, în cadrul căreia s-a discutat despre o colaborare între cele două instituţii în vederea omologării bazinului acoperit din municipiu, astfel încât acesta să poată găzdui competiţii de înot.

[mai departe]

COMUNICAT


Municipiul Miercurea Ciuc anunţă cei interesaţi că până la data de 16 septembrie se depun dosarele împreună cu documentele justificative în vederea înscrierii pe lista de prioritate a locuinţelor destinate închirierii pentru tineri, construite de A.N.L.

 

[mai departe]

CENTENARIUL INTRĂRII ROMÂNIEI ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL


Municipiul Miercurea Ciuc, Muzeul Secuiesc al Ciucului, Primăria Hajdúnánás din Ungaria şi

Asociaţia „Csíkszéki Mátyás Huszáregyesület” organizează în perioada 9-10 septembrie suita de evenimente prilejuite de Centenariul intrării României în Primul Război Mondial după următorul program:

[mai departe]

LISTA PERSOANELOR JURIDICE CU DATORII


Serviciul Impozite, taxe şi alte venituri din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc a publicat lista persoanelor juridice care înregistrează obligaţii fiscale restante la bugetul Municipiului Miercurea Ciuc peste plafonul datoriei de 30 000 lei conform HCL nr. 160/2016 şi art. 162 din Legea nr. 207/2015 alin. (1) şi (2) privind Codul de procedură fiscală.

 

[mai departe]

CONCURSUL DE ÎNOT AMATORI, ED. III.

6 august 2016


Municipiul Miercurea Ciuc a organizat şi în acest an Concursul de înot amatori ed. III. în cadrul manifestării ZILELE ORAŞULUI MIERCUREA CIUC 2016.

La concurs au participat 75 de sportivi amatori, care şi-au dat startul în 8 probe. Premierea finaliştilor s-a făcut în 52 de categorii. Primii trei sportivi de la fiecare categorie au primit premii, iar fiecare participant a fost premiat cu diplomă de participare, pachet şi tricou.

Rezultate

ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC - PROGRAM

3-7 august


Programul evenimentului 

LICITAŢIE PUBLICĂ

Zilele Municipiului Miercurea Ciuc 2016


Municipiul Miercurea Ciuc la sediul din P-ţa Cetăţii nr. 1 

organizează LICITAŢIE PUBLICĂ DESCHISĂ CU STRIGARE la data de 28 iulie 2016, orele 11.00, privind închirierea temporară a domeniului public pentru parcuri distractive, în perioada 5–7. august 2016 cu ocazia „Zilele Municipiului Miercurea Ciuc” din 2016.

Preţul de pornire este de 100 – 1500 lei / zi. Garanţia de participare este de 300,00 lei.

Terenurile oferite spre închiriere temporară se află în parcarea pe str. Mihai Sadoveanu şi pe terenul viran din B-dul Timişoarei vizavi de statuia lui Gál Sándor.

Harta cu parcelele, instrucţiunile pentru ofertanţi sunt afişate şi pot fi consultate la sediul Primăriei, precum şi pe siteul Primăriei www.szereda.ro şi www.miercureaciuc.ro.

 

Municipiul Miercurea Ciuc la sediul din P-ţa Cetăţii nr. 1 organizează LICITAŢIE PUBLICĂ DESCHISĂ CU STRIGARE la data de 1 august 2016, ora 11.00 privind închirierea temporară a domeniului public pentru comercializarea alimentelor, în perioada 5–7. august 2016 cu ocazia „Zilele Municipiului Miercurea Ciuc” din 2016.

Preţul de pornire este de 15 lei / mp / zi. Garanţia de participare este de 400,00 lei.

Parcelele sunt delimitate pe strada P-ţa Libertăţii, Mihail Sadoveanu şi B-dul Timişoarei, au suprafaţa de 9 mp şi 108 mp. Harta cu parcelele, instrucţiunile pentru ofertanţi sunt afişate şi pot fi consultate la sediul Primăriei, precum şi pe siteul Primăriei www.szereda.ro şi www.miercureaciuc.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, biroul comercial şi autorizări, cam. 7 sau prin telefon, la numărul 0266–315 120, interior 117.

Procedura de licitaţie, respectiv hărţile terenurilor oferite spre închiriere temporară pot fi descărcate de aici.

Anexa 3.1

Anexa 3.2_1

Anexa 3.2_2

PROGRAME SPORTIVE CU OCAZIA ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC 2016

Municipiul Miercurea Ciuc organizează şi în acest an manifestarea „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC”, cu ocazia căreia vor avea loc următoarele evenimente sportive:


  1. Turneul de minifotbal „Cupa Consilierilor”, în data de 3 august 2016, miercuri, ora 15,00 la gazonul artificial de pe strada Stadion

  2. Concursul de înot amatori în data de 6 august 2016, sâmbătă, ora 10,00 la Bazinul de înot „Csíki Csobbanó” din Miercurea Ciuc (regulamentul şi fişele de înscriere aici: copii, adulţi)

           Probe

 Regulament

  1. Competiţia de tenis cu piciorul „Cupa Miercurea Ciuc” din data de 6 august 2016, sâmbătă, ora 9,00 pe stadionul Şcolii Generale „József Attila” din Miercurea Ciuc.(regulament aici)

Regulament

ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC 2016

dispoziţia primarului


 

[mai departe]

FESTIVALUL CARTOFULUI 2016


Pe data de 6 august, de la ora 8.00 va avea loc al 16-lea Festival al Cartofului în organizarea Biroului de informare turistică al Municipiului Miercurea Ciuc.

[mai departe]

[ arhivă ]

Ofertă de programe

APR CONCERTUL ORCHESTREI DE CAMERĂ CIUC
25
APR KINEDOK – Liberi
20
MAR CONCERTUL ORCHESTREI DE CAMERĂ CIUC
15
MAR SEARĂ DE PIAN CU BORDOS NAGY CSILLA
07
FEB CONCERT DE VIOARĂ ŞI PIAN
11

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare