ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

PREGĂTIRI DE CRĂCIUN


Coroana de Advent din jurul pomului de Crăciun al oraşului este deja împodobită cu şirul  de lumini festive, în aceste zile coroana şi pomul fiind „îmbrăcate” şi cu celelalte ornamente de Crăciun. În mod tradiţional, iluminatul festiv este aprins în prima duminică de Advent.

Pomul de Crăciun al oraşului cu o înălţime de 11 metri, a fost donat de către o persoană fizică, iar crengile de brad pentru coroana de Advent au fost donate de către Composesoratul Jigodin. Ornamentele pomului au fost pregătite de către Asociaţia Grafirka.

Iluminatul festiv va fi aprins în prima duminică de Advent. Până în 6 decembrie vor fi aprinse şi în partea centrală a urbei, în parcul central, pe strada Kossuth Lajos şi pe bulevardul Frăţiei.

În următoarele duminici de Advent consecutive va avea loc aprinderea lumânărilor de pe coroana de Advent. Evenimentele – în mod tradiţional deja – se vor desfăşura într-un cadru festiv, cu participarea reprezentanţilor cultelor religioase şi a corurilor din oraş.

În data de 5 decembrie, cu ocazia zilei de Moş Nicolae va avea loc evenimentul „În aşteptarea Moşului” cu programe şi concerte pentru copii.

[înapoi]

Ofertă de programe

FEB 1917 – proiecţie de film
14
FEB JUMANJI: THE NEXT LEVEL – proiecţie de film (Sub RO)
12
FEB  
01
IAN HENRIC AL IV-LEA – spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Csíky Gergely
24
IAN TERMINATOR: DARK FATE – proiecţie de film
15

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO