ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

STRADA IANCU DE HUNEDOARA: LIBER PENTRU TRAFIC


După finalizarea în data de 30 octombrie a sensului giratoriu, care deserveşte intrarea vehiculelor în parcarea parcului de retail în construcţie, nu mai sunt restricţii de circulaţie pe strada Iancu de Huneadoara. Din lucrările de construire privind zona menţionată au mai rămas de efectuat amplasarea indicatoarelor rutiere, vospirea şi asfaltarea trotuarelor.

Restricţiile de circulaţie intrate în vigoare în luna iulie pe strada Iancu de Hunedoara erau necesare din cauza construirii unui sens giratoriu şi reabilitarea unui sector de drum. Investiţia menţionată a cuprins şi reabilitarea reţelei de apă pluvială, a sistemului iluminaţiei publice, costurile lucrărilor fiind acoperit de către investitor.

În data de 30 octombrie executantul a finalizat amenajarea sensului giratoriu, astfel nu mai există nici un motiv pentru congestionarea circulaţiei, drumul este practicabil în ambele sensuri.

Totalitatea lucrărilor va fi finalizată în timp scurt, după plasarea indicatoarelor rutiere, efectuarea lucrărilor de vopsire, respectiv asfaltarea trotuarelor.

[înapoi]

Ofertă de programe

FEB 1917 – proiecţie de film
14
FEB JUMANJI: THE NEXT LEVEL – proiecţie de film (Sub RO)
12
FEB  
01
IAN HENRIC AL IV-LEA – spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Csíky Gergely
24
IAN TERMINATOR: DARK FATE – proiecţie de film
15

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO