Societatea a fost înfiinţat la începutul anului 2010, având unic asociat S.C. GOSCOM S.A. Miercurea Ciuc, de la care a preluat activitatea de transport urban de călător. Societatea dispune de un parc modern de autobuze compus din 4 autobuze marca Mercedes-Benz de capacitate reduse ( 30 persoane), 2 autobuze MAN de capacitate medie ( 60 locuri). Din parcul vechi sunt încă în funcţiune 2 autobuze, menţinute în parcul de rezervă.

Activitatea principală a societăţii este transportul de persoane prin curse regulate, efectuate cu autobuze pe raza administrativ-teritorială a municipiului Miercurea Ciuc. Programul de transport se desfăşoară pe şapte trasee, traseele sunt marcate cu numere de la 1 la 7 şi au şi câte o culoare proprie pentru a se putea distinge uşor pe hărţile informative.

 

Staţiile de autobuz modernizate sunt semnalate cu indicatoare stilizate, sub formă de crose de hochey, având afişate pe o parte harta municipiului cu traseele de autobuze, iar pe cealaltă parte graficele de circulaţie.

Mersul autobuzelor se poate descarca de aici

Sediu: Miercurea Ciuc, str. Braşovului nr. 1

E-mail: office@csiki-trans.ro

Web: http://csiki-trans.ro

Ofertă de programe

OCT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE - Spectacol festiv
01
SEP FILMSZEREDA – ziua 6
18
SEP FILMSZEREDA – ziua 5
17
SEP FILMSZEREDA – ziua 4
16
SEP FILMSZEREDA – ziua 3
15

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare