ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

S.C. GOSCOM S.A. este operatorul licenţiat pentru producerea şi distribuţia energiei termice în municipiul Miercurea Ciuc. Societatea a luat fiinţă – ca regie locală – în anul 1994, în urma dezmembrării regiei autonome judeţene. Regia locală a fost transformată în societate pe acţiuni în baza OUG nr. 30/1997 şi a Hotărârii Consiliului Local nr. 145/1997, unicul acţionar fiind  Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc. Gestionarea serviciilor publice se realizează în baza contractului de concesiune încheiat în acest sens cu Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc.

 

În calitate de furnizor licenţiat al energiei termice în municipiul Miercurea Ciuc, S.C. GOSCOM S.A. asigură încălzirea şi apa caldă de consum la aprox. 7900 apartamente de bloc respectiv la numeroase  instituţii şi agenţi economici.

 

În prezent producerea energiei termice se realizează în 15 centrale termice de cartier cu funcţionare preponderent pe gazele naturale. La trei centrale termice (CT Eroilor, CT Patinoar şi CT Morii) s-au instalat şase cazane cu funcţionare pe biomasă sub formă de peleţi. Prin această investiţie s-a asigurat o diversificare a surselor de producere a energiei prin valorificarea resurselor locale de energie regenerabilă.

 

 

Sediu: Miercurea Ciuc, str. Salcâm nr. 1

Tel.: 0266 324 614, 0266 372 814

E-mail: office@goscom.ro

Web: www.goscom.ro

Ofertă de programe

SEP 3. FILMSZEREDA – Festivalul Cinematografic al Ţinutului Secuiesc
23
IUN  
08
MAI  
27
MAR  
13
FEB  
28

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO