ANUNŢ PUBLIC


Municipiul Miercurea Ciuc cu sediul în Miercurea Ciuc, P-ţa Cetăţii nr. 1, jud. Harghita, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – nu se supune evaluării impactului asupra mediului – de către A.P.M. Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul intitulat Lucrări edilitare şi sistematizare verticală la terenul de fotbal din stadionul municipal propus a fi realizat în municipiul Miercurea Ciuc, strada Stadionului nr. 3, judeţul Harghita.

 

[mai departe]

20 IUNIE – ZI LIBERĂ


Conform Hotărârii Guvernului ziua de 20 iunie este declarată zi liberă pentru personalul bugetar. Astfel în a doua zi de Rusalii Primăria Municipiului Miercurea Ciuc nu va avea program cu publicul.

COMUNICAT


În ultima perioadă în oraşul nostru s-a intensificat fenomenul depozitării ilicite a diferitelor deşeuri menajere şi de construcţie pe terenurile aparţinând domeniul public şi cel privat, fără acordul proprietarul terenurilor.

[mai departe]

ANUNŢ PUBLIC - PLAN URBANISTIC ZONAL MUNTII HARGHITA


 

[mai departe]

PROGRAMUL SPCLEP ÎN PERIOADA ALEGERILOR LOCALE


Având în vedere alegerile locale, organizate în data de 5 iunie 2016, Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor că, pe data de 4 iunie, sâmbătă între orele 8.00–16.00 şi 5 iunie, duminică între orele 7.00–21.00 le va sta la dispoziţia cetăţenilor, care doresc să-şi schimbe actele de identitate expirate.

 

[mai departe]

EXERCIŢII DE TRAGERI ÎN LUNA IUNIE


 

[mai departe]

<< < 1  2  3  ... 38  39  40 > >>

Ofertă de programe

IAN  
12
IAN  
02
OCT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE - Spectacol festiv
01
SEP FILMSZEREDA – ziua 6
18
SEP FILMSZEREDA – ziua 5
17

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare