AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE 2016-2017


Începând cu 15 septembrie poate fi solicitat ajutorul de încălzire pentru perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. Formulare sunt accesibile la sediul şi pe pagina de web a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

În municipiul Miercurea Ciuc locatarii blocurilor pot solicita cererea tip de la asociaţiile de proprietari, iar solicitantii din locuinţele particulare de la sediul Primăriei, camera 28, precum şi de la magazinele alimentare din Topliţa, Şumuleu, Cioboteni, Jigodin şi Subpădure. Formularele completate împreună cu documentele necesare vor fi înainte Primăriei până la data de 15 octombrie.

 

CERERE

LISTA CUPRINZÂND BUNURILE CE CONDUC LA EXCLUDEREA ACORDĂRII AJUTORULUI PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINŢEI

ACTELE CARE TREBUIE SĂ ÎNSOŢEASCĂ CEREREA PENTRU ACORDAREA AJUTORULUI PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINŢEI

BENEFICIARII AJUTORULUI DE ÎNCĂLZIRE

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE - Spectacol festiv
01
SEP FILMSZEREDA – ziua 6
18
SEP FILMSZEREDA – ziua 5
17
SEP FILMSZEREDA – ziua 4
16
SEP FILMSZEREDA – ziua 3
15

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare