ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc primeşte cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2020 – martie 2021.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 750 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

Documentele necesare pentru primirea ajutorului pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, www.miercureaciuc.ro / www.szereda.ro iar formularele completate împreună cu documentele justificative se vor fi trimite scanat prin e-mail până la data de 13 noiembrie 2020.

Datorită unor modificări în legislaţia aferentă, cei care – în momentul actual – beneficiază de ajutor social sau alocaţie pentru susţinerea familiei vor completa un formular simplificat. În aceste cazuri acordarea dreptului la ajutorul de încălzire se realizează pe baza documentelor justificative depuse anterior.

Mai multe detalii pot fi solicitate prin numărul de telefon 0266 315 120 / 115 sau prin adresa de e-mail social@szereda.ro. Totodată, în zilele de marţi şi joi între orele 9:00–11:00 Direcţia de Asistenţă Socială asigură program cu public la adresa: str. Salcâm nr. 1 (fosta sediu GOSCOM SA).

 

12 octombrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO