ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

A ÎNCEPUT ÎMPĂRŢIREA MĂŞTILOR


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează pe cei interesaţi că asistentele medicale comunitare au început deja împărţirea măştilor de unică folosinţă acordate în mod gratuit de către guvern.

Beneficiarii de ajutor social, alocaţie de susţinere a familiei, persoanele cu handicap (care realizează venituri exclusiv din prestaţii sociale) şi persoanele cu pensii sociale minime, pot ridica personal măştile de unică folosinţă în zilele de luni (14 septembrie), marţi (15 septembrie) şi miercuri (16 septembrie) între orele 11.00–14.00, de la magazia societăţii comerciale Multiidea S.R.L., situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis. Acţiunea de distribuire se va desfăşura în limita stocului disponibil. Pachetele conţinând 50 buc. măşti, pot fi ridicate personal numai de către titulari, la preluare titularul trebuind să prezinte actul de identitate valabil.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115, sau personal în zilele de marţi şi joi în fostul sediu al firmei
S. C. Goscom S. A. (str. Salcâm nr. 1).

 

11 septembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19
SEP FILMTETTFESZT – EDEN
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO