ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE - 2017–2018


Biroul Social din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc este deja pregătit pentru primirea cererilor privind ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2017 – martie 2018. Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

 

În municipiul Miercurea-Ciuc locatarii blocurilor pot solicita cererea tip de la asociaţiile de proprietari, iar solicitantii din locuinţele particulare de la sediul Primăriei, camera 28, precum şi de la magazinele alimentare din Topliţa, Şumuleu, Cioboteni, Jigodin şi Subpădure. Formularele completate împreună cu documentele necesare vor fi înainte Primăriei până la data de 15 octombrie.

 

Datorită unor modificări în legislaţia aferentă, cei care – în momentul actual – beneficiază de ajutor social sau alocaţie pentru susţinerea familiei vor completa un formular simplificat. Acestea pot fi solicitate la Biroul Social al Primăriei. În aceste cazuri acordarea dreptului pentru primirea ajutorului de încălzire se realizează pe baza documentelor justificative depuse anterior.

 

Cerere tip

Cerere tip simplificată

Lista cuprinzând bunurile ce conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire

Actele care trebuie să însoţească cererea pentru acordarea ajutorului de încălzire

Beneficiarii ajutorului de încălzire

[înapoi]

Ofertă de programe

SEP 3. FILMSZEREDA – Festivalul Cinematografic al Ţinutului Secuiesc
23
IUN  
08
MAI  
27
MAR  
13
FEB  
28

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO